Om Chillimedia

Vi är Chillimedia

Chillimedia är en mediebyrå som grundades 2013, vi är idag 14 anställda med huvudsäte i Umeå. I Umeå och Västerbotten finns även de flesta av våra kunder, men vi har kunder i hela landet, från Överkalix i norr till Malmö i söder. Här jobbar redaktörer, projektledare, filmare, copywriters, grafiker, webbproducenter, fotografer, digitala producenter, podcastmakare, strateger och klippare med Guldbagge-meriter. Bland våra kunder återfinns bland annat Norrlandsoperan, Socialdemokraterna, Region Västerbotten, Carstedts bil och Länsförsäkringar. Vi värnar om det lokala, men tar oss gärna an större projekt som sträcker sig över länsgränserna.

Vi som låter dig Chilla

Vi finns för att underlätta för dig som företagare. Vi vet att marknadsföring och kommunikation kan vara svårt att få grepp om när man har fullt upp med den dagliga verksamheten. Därför finns Chillimedia, mediabyrån som låter dig chilla medan vi gör jobbet.

Vi löser det mesta

Det unika med Chillimedia är att vi har den kompetens som behövs för att utföra de allra flesta uppdrag. Vi är inte bara en länk i kedjan, vi är kedjan! Vi tar fram idén, producerar materialet och ser till att ditt budskap når rätt mottagare. Med andra ord – du kan chilla, vi löser det mesta.

Thomas Wänman

Ägare

Alfred Fenelius

Produktionschef

Robin Fjällström

Produktions-ansvarig print
Peter

Peter Johansson

Webbutvecklare

Robin Wikman

Webbutvecklare

Sofia Nordin

Digital producent
Mikaela

Mikaela Sandström

Digital Kreatör

Marie Nyman

Mediarådgivare

Ulf Grenholm

Mediarådgivare

Andreas Andersson

Mediarådgivare
Magnus Eltoft

Magnus Eltoft

Mediarådgivare

Christoffer Östman

Digital Strateg
linnea-lindgren

Linnéa Lindgren

PR-specialist
office doggies

Lilla taxen Rut

Långhårig kanintax

Fröken ljusrosa Elsa

cavalier king charles spaniel

Vad kan vi hjälpa dig med?

Vill ni ta nästa steg med er verksamhet? Vi hjälper er att lyckas! Skicka in ett meddelande i formuläret eller varför inte slå oss en pling så hjälper vi dig.

  Formuläret är skyddat av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och användarvillkor gäller.

  Komplett marknadsföring & varumärkesstrategi

  Chillimedia har hjälpt Motorcentralen med deras kommunikation, varumärke, marknadsföring och grafiska profil. En kommunikationsplan, brandbook och en varumärkesstrategi har tagits fram för att stärka Motorcentralens interna och externa kommunikation. Chillimedia har även skött marknadsföringen av Motorcentralen som varumärke samt delar av motorcentralens varumärken.

  Kontakta oss!

  Vill ni ta nästa steg med er verksamhet? Vi hjälper er att lyckas! Skicka in ett meddelande i formuläret eller varför inte slå oss en pling så hjälper vi dig.

  Tel: 090 – 349 30 40

  Mail: info@chillimedia.se