fbpx

Om Chillimedia

Vi är Chillimedia

Chillimedia är en mediebyrå som grundades 2013, vi är idag 14 anställda med huvudsäte i Umeå. I Umeå och Västerbotten finns även de flesta av våra kunder, men vi har kunder i hela landet, från Överkalix i norr till Malmö i söder. Här jobbar redaktörer, projektledare, filmare, copywriters, grafiker, webbproducenter, fotografer, digitala producenter, podcastmakare, strateger och klippare med Guldbagge-meriter. Bland våra kunder återfinns bland annat Norrlandsoperan, Socialdemokraterna, Region Västerbotten, Carstedts bil och Länsförsäkringar. Vi värnar om det lokala, men tar oss gärna an större projekt som sträcker sig över länsgränserna.

Vi som låter dig Chilla

Vi finns för att underlätta för dig som företagare. Vi vet att marknadsföring och kommunikation kan vara svårt att få grepp om när man har fullt upp med den dagliga verksamheten. Därför finns Chillimedia, mediabyrån som låter dig chilla medan vi gör jobbet.

Vi löser det mesta

Det unika med Chillimedia är att vi har den kompetens som behövs för att utföra de allra flesta uppdrag. Vi är inte bara en länk i kedjan, vi är kedjan! Vi tar fram idén, producerar materialet och ser till att ditt budskap når rätt mottagare. Med andra ord – du kan chilla, vi löser det mesta.

Thomas Wänman

Ägare

Amanda Darehed

Innehållsproducent & redaktör

Amelie Näslund

Grafisk formgivare

Robin Fjällström

Produktionsansvarig print

Peter Johansson

Webbutvecklare

Robin Wikman

Webbutvecklare

Sofia Nordin

Digital producent

Filippa Rosenberg

Mammaledig

Alfred Fenelius

Ansvarig för film & digital försäljning

Marie Nyman

Mediarådgivare

Ulf Grenholm

Mediarådgivare

Magnus Eltoft

Mediarådgivare

Christoffer Östman

Digital Strateg
office doggies

Lilla taxen Rut

Långhårig kanintax

Fröken ljusrosa Elsa

cavalier king charles spaniel

Kontakta oss!

Vill ni ta nästa steg med er verksamhet? Vi hjälper er att lyckas! Skicka in ett meddelande i formuläret eller varför inte slå oss en pling så hjälper vi dig.

Tel: 090 – 349 30 40

Mail: info@chillimedia.se