Facebook annonsering

Varför du ska synas på Facebook?

Facebook är det sociala mediet som har allra störst användarskara. Vill man ha möjlighet att nå ut till sin tilltänkta målgrupp är Facebook nästan ett måste. Med hjälp av annonsering på Facebook har vi hjälpt företag att växa explosionsartat. Det är även ett väldigt kostnadseffektivt allternativ till annonsering. Vi kan även se till att du bara når ut till din tilltänkta målgrupp och vi kan till och med styra så du bara annonserar till ett visst kvarter om det skulle vara önskvärt!

Hitta din målgrupp

Om din produkt eller vara är nischad och du vill främst nå ut till en speciell målgrupp passar sociala medier alldeles utmärkt för att nå ut med ert budskap. Vi jobbar även med A/B tester för att se om din tilltänkta målgrupp är den mest köpstarka. På detta sättet kan vi hjälpa er att bredda er kundkrets och säkerställa en god tillväxt för erat företag. Sedan 2012 hör annonsering på både Facebook och Instagram ihop, men man behöver inte annonsera på båda plattformarna samtidigt.

Kostnadseffektiv annonsering

Som tidigare nämnt är det väldigt kostnadseffektivt att annonsera på sociala medier och där inkluderas givetvis Facebook. Anledningen till detta är att det är en väldigt stor publik man kan nå samt att inga av annonspengarna går till tryck eller distrubitionskostnader som en klassisk tidning. Efter mycket arbete och utbildningar har vi lyckats hitta en formula för att på ett så kostnadseffektivt sätt som möjligt hjälpa företag att annonsera på sociala medier.  

Vilka använder Facebook?

7 av 10 svenskar har använt facebook det senaste året och 90talisterna är bland de som använder sociala medier mest frekvent. Här använder 99% sociala medier dagligen. Facebook är även den plattform som har flest dagliga användare i Sverige. Det är även den plattformen som har störst potential att nå ut till en äldre målgrupp då hela 47% av de svenskar som är äldre än 76 år använder facebook dagligen. 

Budgetanpassad annonsering

När vi hjälper företag annonsera på Facebook gör vi det utifrån varje kunds egna budget. Vi stämmer av vilken målgrupp det berörda företaget vill nå och ser sedan till att vi sänder ut det tilltänkta budskapet till just den målgruppen. Vi kan givetvis också hjälpa till med att nå ut brett och bygga varumärkesigenkänning. Vill ni få erat företag att växa? Kontakta då oss via knappen nere i höra hörnet så fixar vi resten!

Vad kan vi hjälpa dig med?

Vill ni ta nästa steg med er verksamhet? Vi hjälper er att lyckas! Skicka in ett meddelande i formuläret eller varför inte slå oss en pling så hjälper vi dig.

  Formuläret är skyddat av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och användarvillkor gäller.

  Komplett marknadsföring & varumärkesstrategi

  Chillimedia har hjälpt Motorcentralen med deras kommunikation, varumärke, marknadsföring och grafiska profil. En kommunikationsplan, brandbook och en varumärkesstrategi har tagits fram för att stärka Motorcentralens interna och externa kommunikation. Chillimedia har även skött marknadsföringen av Motorcentralen som varumärke samt delar av motorcentralens varumärken.

  Kontakta oss!

  Vill ni ta nästa steg med er verksamhet? Vi hjälper er att lyckas! Skicka in ett meddelande i formuläret eller varför inte slå oss en pling så hjälper vi dig.

  Tel: 090 – 349 30 40

  Mail: info@chillimedia.se