Sociala medier

Sociala medier annonsering

Samhället går framåt och sociala medier blir en allt större del av mångas vardag. Vi har blivit specialister på att just synas i de plattformarna. Att annonsera i sociala medier är kostnadseffektivt och det är enkelt att pricka in rätt målgrupp. Med oss kan du känna dig trygg att dina pengar kommer förvaltas väl och du kommer få bra spridning på ditt varumärke eller innehåll!

Facebook

Facebook är den absolut största platformen när det kommer till annonsering i sociala medier. Här hittar vi alla åldersgrupper. På senare tid har även de äldre blivit en större del av platformen medans de yngre har börjat glida ifrån. På grund av detta är det väldigt bra att annonsera på Facebook om man vill nå en bred publik eller även om man vill rikta in sig mer specifikt på en äldre målgrupp.

Instagram

Instagram är sedan några år tillbaka uppköpt av Facebook. På grund av detta hör annonseringen till viss del ihop med facebook annonsering men man måste inte annonsera ut i båda plattformarna, utan man kan rikta in sig på enbart en. Instagram lämpar sig bra för att annonsera ut mot den yngre målgruppen men även långt upp i medelåldern. Instagram används idag som en bild och film delnings plattform.

Youtube

Youtube är en av de största plattformarna när det kommer till videoannonsering. Det är även en plattform med stort användarantal, här annonserar man med fördel brett och mot en stor målgrupp. Youtube ägs idag av Google.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Vill ni ta nästa steg med er verksamhet? Vi hjälper er att lyckas! Skicka in ett meddelande i formuläret eller varför inte slå oss en pling så hjälper vi dig.

  Formuläret är skyddat av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och användarvillkor gäller.

  Komplett marknadsföring & varumärkesstrategi

  Chillimedia har hjälpt Motorcentralen med deras kommunikation, varumärke, marknadsföring och grafiska profil. En kommunikationsplan, brandbook och en varumärkesstrategi har tagits fram för att stärka Motorcentralens interna och externa kommunikation. Chillimedia har även skött marknadsföringen av Motorcentralen som varumärke samt delar av motorcentralens varumärken.

  Kontakta oss!

  Vill ni ta nästa steg med er verksamhet? Vi hjälper er att lyckas! Skicka in ett meddelande i formuläret eller varför inte slå oss en pling så hjälper vi dig.

  Tel: 090 – 349 30 40

  Mail: info@chillimedia.se