/ Om oss

Om oss

Fredag 22/10 2021

Välkommen till ”Chilli” i Umeå!

Vi på Chillimedia är en mediebyrå med framåttänkande, influerade av den senaste utvecklingen inom media. Vi kombinerar kreativitet och teknologi för att hjälpa våra kunder framåt i en värld där mediabruset ljuder högre och högre. Vi är kända för att leverera ett resultat som gör skillnaden mellan seger och förlust, framgång eller misslyckande. Vi strävar efter excellens, inte bara för oss själva utan för våra kunder. Vi vill inte vara lagom bra. Vi vill vara Umeås mediebyrå nr #1.

Produktion. Lyhördhet & flexibilitet.

Vi talar ett enkelt språk, ditt språk. Vi hjälper dig med hela processen, från strategi, till metod, till verkställande. Vi är också problemlösare, vi vill förstå dina mål och hur vi kan uppnå dem med hjälp av våra expertområden – print, sociala medier, film, animationer och webbutveckling.

Säljsidan. Självförtroende och respekt.

Att sälja ska vara roligt och inspirerande för alla företag. Sälja är att hitta nya möjligheter och lösningar, att skapa relationer och att samarbeta. Många företagare tycker att sälj är svårt och jobbigt. Överlåt därför säljandet till oss. Vi har både rätt kompetens och erfarenhet som kan göra skillnaden för er.