Gjorde vi jobbet och lät dig Chilla?

Tack för att du tar dig tiden och genomför denna kundundersökning. Vi vill alltid bli bättre och se till att vi är en bra samarbetspartner.

Hur funkar din hemsida?

Nedan kan du enkelt svara på några frågor. Detta tar inte mer än 3 minuter!

Nedan finner du några frågor som vi upskattar om du kan svara på, 1 motsvarar sämsta betyg och 5 motsvarar bästa betyg.


Visste ni att?

Med hjälp av en snabb uppdatering av er hemsida kan vi se till att den kommer hålla längre för framtida uppdateringar av såväl WordPress men även PHP. Om man gör uppdateringar innan sidan börjar strula & krångla sparar man både tid och huvudverk. Det tar oftast inte mer än någon timma att se till att en hemsida blir uppdaterad och fungerar som den ska.

Vi rekommenderar att man kollar till och uppdaterar sin hemsida och dess plugin minst en gång per år. Vill ni ha hjälp med uppdaeringar är ni varmt välkommna att kontakta oss.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Vill ni ta nästa steg med er verksamhet? Vi hjälper er att lyckas! Skicka in ett meddelande i formuläret eller varför inte slå oss en pling så hjälper vi dig.

  Formuläret är skyddat av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och användarvillkor gäller.

  Komplett marknadsföring & varumärkesstrategi

  Chillimedia har hjälpt Motorcentralen med deras kommunikation, varumärke, marknadsföring och grafiska profil. En kommunikationsplan, brandbook och en varumärkesstrategi har tagits fram för att stärka Motorcentralens interna och externa kommunikation. Chillimedia har även skött marknadsföringen av Motorcentralen som varumärke samt delar av motorcentralens varumärken.

  Kontakta oss!

  Vill ni ta nästa steg med er verksamhet? Vi hjälper er att lyckas! Skicka in ett meddelande i formuläret eller varför inte slå oss en pling så hjälper vi dig.

  Tel: 090 – 349 30 40

  Mail: info@chillimedia.se