/ Tjänster

Proffsig hemsida

Onsdag 16/10 2019
Webbutveckling och webbdesigntjänster för företag i Umeå

Behöver ditt företag en proffsig, kommunicerande och funktionell hemsida som ger dig fler kunder? Vi bygger högt rankade hemsidor för företag i Umeå med omnejd på plattformen WordPress™. Alla hemsidor vi skapar är självklart mobilanpassade.

E-handelshemsidor

När det gäller e-handelshemsidor jobbar vi främst med WooCommerce. Vårt fokus lägger vi på att konfigurera, designa, testa och färdigställa en snygg och professionell hemsida. Allt för att ni skall få fler kunder och öka er omsättning på e-handel.

Webbutveckling

Vi utvecklar även webbplattformar med hög säkerhet som t.ex. portaler med interna funktioner som skräddarsys efter dina önskemål.

Serviceavtal – Din egen webmaster

För en liten månadskostnad sköter vi er hemsida så att den alltid är uppdaterad. Vi kan lägga till bilder, nyheter, erbjudanden mm. Det sparar tid för er – tid som ni kan använda till att fokusera på er kärnverksamhet.

Kontakta oss för mer information

Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till er och vi kan berätta vad vi kan göra för just er.Christoffer Zackrisson

Christoffer Zackrisson
Ansvarig säljare för hemsidor
Tel: 070-647 16 98
Maila ChristofferNorthern Stories
Image is not available
Upplevelsehemsida med bild & film

Northern Stories är ett upplevelseföretag i Norrland. Hemsidan för Northern Stories byggdes på plattformen WordPress med både bilder och film i fokus. Ett viktigt mål med hemsidan är att enkelt och effektivt förmedla företagets tjänster och utbud på både svenska och engelska.

Restaurang Cinco
Image is not available
Företagshemsida

Cinco är en restaurang i Umeå centrum med spansk touch. Vi gjorde deras hemsida utifrån den image som de ville förmedla med mobilen i fokus då många av deras kunder använder den för att snabbt ta reda på lunchmenyer etc. Sidan är en "One-page"-sida.

PJ'S MÅLERI
Image is not available
FÖRETAGSHEMSIDA & SEO

PJ'S Måleri är en av Umeås största målerier. Vi gjorde en helt ny hemsida på WordPress med deras kunder i fokus. Vi utgick ifrån stilrenhet och tydlig kommunikation av deras tjänsteutbud vilket resulterade in en direkt besöksökning på mellan 500-600%, enbart organiskt utan internetannonsering.

Slider