/ Tjänster

Proffsig hemsida för ditt företag?

Torsdag 15/4 2021
Webbutveckling, webbutiker och webbdesigntjänster för företag i Umeå

Prisvärd ny hemsida för ditt företag i WordPress™

Behöver ditt företag en proffsig, kommunicerande och funktionell hemsida som ger dig fler kunder? Vi bygger högt rankade hemsidor för företag i Umeå med omnejd på plattformen WordPress™. Alla hemsidor vi skapar är självklart mobilanpassade, optimerade och säkra med grundläggande skydd mot cyberattacker.

E-handelshemsidor

När det gäller e-handelshemsidor jobbar vi främst med WooCommerce. Vårt fokus lägger vi på att konfigurera, designa, testa och färdigställa en snygg och professionell hemsida. Allt för att ni skall få fler kunder och öka er omsättning på e-handel.

Webbutveckling

Vi utvecklar även webbplattformar med hög säkerhet som t.ex. portaler med interna funktioner som skräddarsys efter dina önskemål.

Serviceavtal – Din egen webmaster

För en liten månadskostnad sköter vi er hemsida så att den alltid är uppdaterad. Vi kan lägga till bilder, nyheter, erbjudanden mm. Det sparar tid för er – tid som ni kan använda till att fokusera på er kärnverksamhet.

Sökmotoroptimering

Sökmotoroptimering är en generell term för olika tekniker och metoder som man använder för att få en webbsida att synas så högt upp som möjligt i resultatet när man söker i sökmotorer, t ex Google. Det handlar om gratistrafik vilket idag utgör ca 70% av trafiken hos sökmotorer. Med en optimering för rätt målgrupp, rätt sökord och rätt geografiskt område (t ex Umeå eller Skellefteå) så lägger man en långsiktig grund som med stor sannolikhet kommer att utgöra skillnaden mellan fiasko och extrem framgång för ett företag. Låt oss hjälpa dig inom detta område. Vi kan SEO.

Kontakta oss för mer information

Med vår expertis inom detta område finns enorma möjligheter för dig som företagare att lyckas. Hör därför av dig – oavsett budget. Kanske har vi en framgångsrik lösning för just dig, bara du frågar…

 


Peter Johansson

Peter Johansson
Projektledare för webbproduktion
Tel: 090-349 30 40
Maila Peter
NORDANTENN AB
Image is not available
FÖRETAGSHEMSIDA & SEO

Nordantenn har ett brett utbud av TV-antenn, parabol, tillbehör, kanalpaket och digitala utrustningar. Vi gjorde en snygg och kommunikativ hemsida åt dem med WordPress som plattform, optimerad för hög synlighet i sökmotorerna.

Lycksele Djurpark
Image is not available
Snygg, stilren med stöd för flera språk

Lycksele Djurpark är Sverige nordligaste djurpark, specialiserad på den nordiska faunan. Vi skapade deras hemsida på plattformen WordPress med bilder, upplevelse och säkerhet i fokus. Ett viktigt mål med hemsidan är att enkelt och effektivt förmedla information till besökare, både på svenska och engelska.

Utemässan i Lappland
Image is not available
Företagshemsida

Utemässan i Lappland är Norrlands största Utemässa, en event som går av staplarna i Lycksele varje år i slutet av maj. Denna hemsida har en stilren & responsiv design, är byggd i WordPress med Smart Slider 3 och har flera extra funktioner, exempelvis stöd för flera språk.

Företagshemsida

Caroba AB är ett företag i Holmsund som köper in katalysatorer och partikelfilter från hela Sverige. Vi har hjälpt dem att göra en en stilren, effektiv och responsiv hemsida. Vi gjorde även deras logotype och så småningom kommer vi även att göra en SEO-optimering.

PJ'S MÅLERI
Image is not available
FÖRETAGSHEMSIDA & SEO

PJ'S Måleri är en av Umeås största målerier. Vi gjorde en helt ny hemsida på WordPress med deras kunder i fokus. Vi utgick ifrån stilrenhet och tydlig kommunikation av deras tjänsteutbud vilket resulterade in en direkt besöksökning på mellan 500-600%, enbart organiskt utan internetannonsering.

Levinn Home
Image is not available
WEBBUTIK

Levinn Home är en inredningsbutik i Nordmaling. Vi hjälpte dem att komplettera sin fysiska butik med en modern webbshop som de sköter själva. Grunden är WordPress och e-handelstillägget WooCommerce samt Klarna som trygg betallösning.

BERGVÄRMETJÄNST
Image is not available
FÖRETAGSHEMSIDA

Bergvärmetjänst i Norr AB har 30-års samlad erfarenhet av installation och underhåll av värmepumpar från olika märken. Vårt uppdrag var att skapa en varumärkesstark, informativ och kommunicerande hemsida med hög konvertering. Vi lyckades.

KH-Maskin AB
Image is not available
PRODUKTBASERAD HEMSIDA

I samarbete med Nyström & Partner nere i Stockholm byggde vi en produktcentrerad hemsida för KH-Maskin AB i WordPress med färg- och formatsättning enligt önskemål från kunden.

MOFAB
Image is not available
HEMSIDA, OBJEKTVISNING & KARTOR

Vi har hjälpt fastighetsbolaget Mofab Fastigheter AB med säte i Umeå att skapa en ny hemsida med fastighetsvisning, både i webbformat och med kartfunktioner. Hemsidan är modern, responsiv och informativ gentemot både de som söker fastigheter och befintliga hyresgäster.

Slider