/ Tjänster

Proffsig hemsida

Torsdag 22/10 2020
Webbutveckling och webbdesigntjänster för företag i Umeå

Behöver ditt företag en proffsig, kommunicerande och funktionell hemsida som ger dig fler kunder? Vi bygger högt rankade hemsidor för företag i Umeå med omnejd på plattformen WordPress™. Alla hemsidor vi skapar är självklart mobilanpassade.

E-handelshemsidor

När det gäller e-handelshemsidor jobbar vi främst med WooCommerce. Vårt fokus lägger vi på att konfigurera, designa, testa och färdigställa en snygg och professionell hemsida. Allt för att ni skall få fler kunder och öka er omsättning på e-handel.

Webbutveckling

Vi utvecklar även webbplattformar med hög säkerhet som t.ex. portaler med interna funktioner som skräddarsys efter dina önskemål.

Serviceavtal – Din egen webmaster

För en liten månadskostnad sköter vi er hemsida så att den alltid är uppdaterad. Vi kan lägga till bilder, nyheter, erbjudanden mm. Det sparar tid för er – tid som ni kan använda till att fokusera på er kärnverksamhet.

Sökmotoroptimering

Sökmotoroptimering är en generell term för olika tekniker och metoder som man använder för att få en webbsida att synas så högt upp som möjligt i resultatet när man söker i sökmotorer, t ex Google. Det handlar om gratistrafik vilket idag utgör ca 70% av trafiken hos sökmotorer. Med en optimering för rätt målgrupp, rätt sökord och rätt geografiskt område (t ex Umeå eller Skellefteå) så lägger man en långsiktig grund som med stor sannolikhet kommer att utgöra skillnaden mellan fiasko och extrem framgång för ett företag. Låt oss hjälpa dig inom detta område. Vi kan SEO.

Kontakta oss för mer information

Med vår expertis inom detta område finns enorma möjligheter för dig som företagare att lyckas. Hör därför av dig – oavsett budget. Kanske har vi en framgångsrik lösning för just dig, bara du frågar…

 


Peter Johansson

Peter Johansson
Ansvarig projektledare för hemsidor
Tel: 090-349 30 40
Maila Peter
Lycksele Djurpark
Image is not available
Snygg, stilren med stöd för flera språk

Lycksele Djurpark är Sverige nordligaste djurpark, specialiserad på den nordiska faunan. Vi skapade deras hemsida på plattformen WordPress med bilder, upplevelse och säkerhet i fokus. Ett viktigt mål med hemsidan är att enkelt och effektivt förmedla information till besökare, både på svenska och engelska.

Utemässan i Lappland
Image is not available
Företagshemsida

Utemässan i Lappland är Norrlands största Utemässa, en event som går av staplarna i Lycksele varje år i slutet av maj. Denna hemsida har en stilren & responsiv design, är byggd i WordPress med Smart Slider 3 och har flera extra funktioner, exempelvis stöd för flera språk.

PJ'S MÅLERI
Image is not available
FÖRETAGSHEMSIDA & SEO

PJ'S Måleri är en av Umeås största målerier. Vi gjorde en helt ny hemsida på WordPress med deras kunder i fokus. Vi utgick ifrån stilrenhet och tydlig kommunikation av deras tjänsteutbud vilket resulterade in en direkt besöksökning på mellan 500-600%, enbart organiskt utan internetannonsering.

Brandts Handelsträdgård
Image is not available
FÖRETAGSHEMSIDA & SEO

Brandts Handelsträdgård är en stor blomster- och grönsaksgrossist med fem växthus nere vid Älvtået i Umeå. Vi skapade åt dem en stilren, responsiv och snabbladdande hemsida.

KH-Maskin AB
Image is not available
PRODUKTBASERAD HEMSIDA

I samarbete med Nyström & Partner nere i Stockholm byggde vi en produktcentrerad hemsida för KH-Maskin AB i WordPress med färg- och formatsättning enligt önskemål från kunden.

Sens Care AB
Image is not available
KOMMUNICERANDE HEMSIDA

För bemanningsföretaget Sens Care i Stockholm gjorde vi en ny hemsida där utmaningen var att göra det enkelt för både arbetsgivare och arbetstagare att snabbt få rätt information och lätt kunna göra en intresseanmälan - redan på första sidan. Vi tycker själva att vi lyckades väl med det visuella intrycket.

NORDANTENN AB
Image is not available
FÖRETAGSHEMSIDA & SEO

Nordantenn har ett brett utbud av TV-antenn, parabol, tillbehör, kanalpaket och digitala utrustningar. Vi gjorde en snygg och kommunikativ hemsida åt dem med WordPress som plattform, optimerad för hög synlighet i sökmotorerna.

Evita Care
Image is not available
HEMSIDA, SLIDER & VIDEO

Åt hemtjänstföretaget Evita Care i Umeå skapade vi både en ny hemsida och en video. Modern, responsiv och tilltalande gentemot sin målgrupp. En perfekt landningssida för sökande kunder.

Slider