/ Tjänster

Webbutveckling

Söndag 17/2 2019
Webbutveckling

Vi bygger hemsidor till fast pris

Behöver ditt företag en snygg, kommunicerande och funktionell hemsida? Vi bygger hemsidor utifrån dina behov och önskemål (oftast) på plattformen WordPress™. Vad gäller WordPress™ så utgår vi från ett egenutvecklat responsivt grundtema där vi har full kontroll över hemsidans egenskaper (färger, marginaler, funktionalitet osv.). När hemsidan är klar kan sedan kunden själv enkelt sköta uppdateringar av text och innehåll. Alla de hemsidor vi gör har unik design, responsiv design, kontaktform och levereras i färdig status. Självklart sköter vi även domänregistrering och konfiguration av webbhotelltjänst om det inte är klart. För webbdesignpaketen “Medium Chilli” och “Mycke’ Chilli” ingår även vår WordPress-baserade sökmotoroptimeringsmodul som kan aktiveras för alla sidor på din hemsida. Ett mycket prisvärt tillägg till en ny företagshemsida är professionellt tagna bilder på plats. Till ett fast pris på 3000 kr ger vår fotograf Christoffer din hemsida den lyster och påverkan som du vill att den ska ha.

Våra webbdesignpaket

Responsiv Design | 100% Chilli

Paket: Lite Chilli

Mindre hemsidor med stilren design som utgör en närvaro på internet

– Unik design
– Min. designtid: 10 tim
– Optimering av logo/bilder (max 8)
– WordPress™
– Fast pris: Från 9 900 kr
Ring 090-3493040

Responsiv Design | 100% Chilli

Paket: Medium Chilli

Optimerad hemsida som passar företag där konkurrensen är hård

– Unik design
– Min. designtid: 18 tim
– Grundläggande sökmotoroptimering
– Optimering av logo/bilder (max 16)
– WordPress™
– Fast pris: Från 13 900 kr
Ring 090-3493040

Responsiv Design | 100% Chilli

Paket: Mycke’ Chilli

Större hemsidor där varumärke & mer avancerad funktionalitet efterfrågas

– Unik design
– Min. designtid: 30 tim
– Branschoptimerad sökmotoroptimering
– Optimering av logo/bilder (max 50)
– WordPress™
– Fast pris: Från 22 900 kr
Ring 090-3493040

Vad erbjuder vi mer?

E-handelslösningar

Vad gäller e-handelshemsidor så finns redan grundfunktionalitet och färdiga moduler för WordPress™ (t.ex. WooCommerce för e-handel). Detta gör att vi relativt snabbt kan konfigurera och färdigställa en snygg och professionell hemsida efter kundens önskemål. Det finns över 1000 mallar att välja mellan och då även branschspecifika (kök, snickeri, konst osv.) teman. Av dessa kan färger och grafik anpassas till önskad profil. Stöd för kreditkortsbetalning ingår i grundpriset om man använder Stripe (inga fasta kostnader, enbart transaktionskostnader). Kolla gärna in vår skarpa demo som vi skapade för affischer. Om du har affärsidén, så har vi en kostnadseffektiv och hållbar e-handelslösning åt dig.

Webbutveckling

Vi utför även webbutvecklingsprojekt och skapar avancerade hemsidor med teknologier såsom PHP, AJAX, Javascript och MySQL (databas). Detta i kombination med vår kunskap inom internetmarknadsföring och digital annonsering gör att vi kan fullgöra projekt som når hela världen om du vill. Du har idén, vi verkställer den tekniskt. För större projekt har vi ett tak på 70 000 kr per månad. Ett exempel på ett typisk webbprojekt som vi skapat skulle kunna vara Lunchguiden Sverige där restaurangägare kan logga in och administrera sina lunchmenyer från både mobil och vanlig dator. Vi skapade även en miljö där säljare kan administrera alla restauranger på ett enkelt sätt.

Serviceavtal – Din egen webmaster

Med små- och medelstora företag i åtanke, är detta en kostnadseffektiv lösning som frigör tid och pengar åt att sköta kärnverksamheten. Eftersom vi har hög kunskap både vad gäller hårdvara (webbhotell) och mjukvara (programmering, grafikoptimering m.m.) så blir den tid vi lägger ned relativt kort i jämförelse med personer som inte har expertis inom området. Ni bestämmer själv hur ni vill använda varje månads halvtimme som ni har till förfogande. Tiden ackumuleras annars till nästkommande månader så att ni får det ni betalar för. Om det krävs mer arbete från vår sida gäller vanlig timkostnad, dvs 595 SEK/timme. Vi följer tidsprogram (Toggl) när vi arbetar med era projekt så att ni inte betalar för onödig tid. Hör av dig om du är intresserad så berättar vi mer.

Responsiv Design | 100% Chilli

E-handelshemsida

Kostnadseffektiv e-handels-lösning

– Välj bland över 1000 mallar
– Min. designtid: 20 tim
– Kortbetalning
– Optimering av produktbilder (max 30)
– WordPress™ / WooCommerce
– Budget: 14 000 kr och uppåt
Ring 090-3493040

Responsiv Design | 100% Chilli

Webbutveckling

Skräddarsydd webbapp med programmering mot databas

– Design efter önskemål
– Maxtak/månad/1 utvecklare: 70 000 kr
– Vår expertis: PHP, HTML5, Javascript, CSS, avancerad SQL & MySQL
– 595 kr/tim.
Ring 090-3493040

Responsiv Design | 100% Chilli

Serviceavtal

Vi uppdaterar din hemsida med hög prioritet

– Webmasteruppgifter: Ex: uppdateringar, grafikoptimering, produkter m.m.
– 30 min/mån ingår
– Ditt ärende prioriteras
– Pris: 379 kr/mån
Ring 090-3493040

Kontakta oss för mer information

Vi är öppna för dina önskemål, vare sig sig du har liten eller stor budget. Om du vill veta mer om våra tjänster, skicka då gärna ett meddelande till oss via kontaktformen nedan så återkommer vi till dig inom kort. Du förbinder dig inte till någonting genom att kontakta oss.