/ Tjänster

Sociala Medier

Torsdag 20/6 2019
Bild: Sociala media - Chillimedia

Kostnadssmart annonsering med kirurgisk målgruppsprecision

Vi hjälper till så att det brusar högt kring ditt företag med hjälp av de sociala media som är aktuella för just din verksamhet. I digitala media såsom Facebook, Instagram och Messenger rör sig folk dagligen. Det finns en stor möjlighet att nå ut till dessa människor utifrån de parametrar (t.ex. kön, ålder, intressen, geografiskt område) som du väljer för ditt budskap. Din marknadsföring når de du vill att den ska nå med kirurgisk precision och med de budget som du väljer att spendera.

Vi har hjälpt företag att nå ut via sociala media till sin målgrupper med MYCKET lyckade resultat. Vi kan även hjälpa dig att bryta igenom till din målgrupp så att du också får sälja mer med små marknadsföringsmedel. Vi har den expertisen. Kontakta oss och testa så får du själv se resultatet.

Fördelar med marknadsföring i sociala media:

  • Totalt målgruppsstyrt (t.ex. kön, ålder och intressen)
  • Geografisk precision (stadsdel, stad, riksnivå, specifika länder el. kontinenter)
  • Kostnadseffektivt (du bestämmer budget och annonseringstid)
  • Hög genomslagskraft (din målgrupp ser ditt budskap tydligt i lugn miljö)

Vad är då fördelen med att låta oss sköta din marknadsföring i sociala media? Vi har erfarenheten, kunskapen och kontakterna för att skapa en lyckad marknadsföringskampanj åt dig och ditt företag. Med vår kompetens inom detta område får du en kostnadseffektiv lösning och du investerar dina pengar i marknadsföring som verkligen når ut och skapar kunder åt din affärsverksamhet.

Testa oss. Du kommer inte att ångra dig.