/ Tjänster

Event & Mässor

Torsdag 20/6 2019
Bild: Event och mässor

Vi kan mässor och events

Vi arbetar aktivt med arrangemang och event på flera sätt. Vi arrangerar allt från tema- & utbildningsdagar vid Umeå Universitet till ett helhetsgrepp eller enbart delar av olika typer av arrangemang.

Några av de arrangemang/events vi medverkat inom är:

Motorveckan i Lycksele

Gillar du mullrande motorer, vattenstänk från vrålande skotrar på vatten, gummidoften från brända bakhjul vid drifting eller en stilla Cruising i stan. Motorveckan i Lycksele har allt det under 9 fullmatade dagar i Juli, varje år! 70 000 besökare, 2016 = succé för såväl arrangörer som besökare. Vill du synas i sammanhanget? Kontakta oss! Vi arbetar på uppdrag på uppdrag från arrangören med sponsring, produktion & annonsering i Motorveckans stora tidning, 90 000 ex med hushållsdistribution & övrig marknadsföring i samband med Motorveckan.

Gilla-dagar vid Umeå Universitet

Kom med hela ditt företag eller kommun och visa upp er inför nära 30000 studenter som snart kommer ut i arbetslivet. Vi hjälper till med lokaler, marknadsföringen och arrangera i den mån ni behöver.

Vi bokar även endagspresentationer i Lindellhallen, Umeå Universitet för er som vill värva studenter.

Har du och ditt företag behov av oss i era planer på ett eget arrangemang av något slag, tveka inte att höra av er, vi har många goda råd och kanaler för att skapa ett bra drag runt ert arrangemang.