Umeåguiden

Umeåguiden - överlägsen spridning

Det populära månadsmagasinet Umeåguiden är inne på sitt nittonde år i Umeå. Upplagan är mellan 40 000 till 50 000 exemplar, beroende på vilket nummer det är. Magasinet är kostnadsfritt och går ut till hushåll i Umeå, Vännäs och Nordmaling. Dessutom distribueras den genom 100 stycken tidningsställ som är placerade på många folktäta ställen i länet, exempelvis shoppingcentrum och hotell. I och med att magasinet utkommer sex gånger årligen, finns den kvar länge både i tidningsställen och i hemmet. Med annons i Umeåguiden når du ut till en bred målgrupp, då spridningen är överlägsen med jämförbara tidningar i området.

Umeåguiden har även fått en rejäl uppfräschning med en helt ny layout. “Modernt”, “stilrent”, “snyggt” är några av de omdömen vi har fått från våra läsare sedan layouten gjordes om under våren 2021. 

Vill du synas?

Magasin tenderar att sparas i hemmen under längre tid. Den långa exponeringstiden är förstås positiv för våra annonsörer som därmed får ett extra rejält genomslag gentemot sina lokala målgrupper.

Vill ditt företag SYNAS för umeåborna? Tveka då inte att kontakta oss för mer information. Nästa nummer kommer snart…

Kort om UG

 • Upplaga mellan 40 000 till 50 000 ex
 • Mycket stark exponering gentemot Umeå och dess närområde
 • Möjlighet att annonsera både i print & webb
 • Utgivning 4 gånger per år
 • Umeåguiden tillhör Chillimedia

Mer information

Hemsida: umeaguiden.se
Facebooksida: facebook.com/Umeaguiden
Telefon: 090-349 30 40
E-post: info@chillimedia.se

Tipsa oss!

Något du vill se i kommande nummer av Umeåguiden? Tipsa oss gärna så kan just ditt tips komma med!

Amanda Darehed
Redaktör
E-post: amanda@umeaguiden.se

Umeåguiden 2022

UG 6 2022
UG 5 2022
UG 4 2022
2022 – 03
Ug 2 2022
Ug 1 2022

Umeåguiden 2021

Ug 6 2021
Ug 5 2021
Ug 4 2021
Ug 3 2021
Ug 2 2021

Vad kan vi hjälpa dig med?

Vill ni ta nästa steg med er verksamhet? Vi hjälper er att lyckas! Skicka in ett meddelande i formuläret eller varför inte slå oss en pling så hjälper vi dig.

  Formuläret är skyddat av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och användarvillkor gäller.

  Komplett marknadsföring & varumärkesstrategi

  Chillimedia har hjälpt Motorcentralen med deras kommunikation, varumärke, marknadsföring och grafiska profil. En kommunikationsplan, brandbook och en varumärkesstrategi har tagits fram för att stärka Motorcentralens interna och externa kommunikation. Chillimedia har även skött marknadsföringen av Motorcentralen som varumärke samt delar av motorcentralens varumärken.

  Kontakta oss!

  Vill ni ta nästa steg med er verksamhet? Vi hjälper er att lyckas! Skicka in ett meddelande i formuläret eller varför inte slå oss en pling så hjälper vi dig.

  Tel: 090 – 349 30 40

  Mail: info@chillimedia.se