Annonsera på Youtube

Varför du ska synas på Youtube

Precis som Facebook och Instagram har Youtube en väldigt stor användarskara. Statistik visar på att de har över 1,5 miljarder inloggade besökare varje månad. I snitt lägger även användare över en timme på plattformen dagligen. Annonsering på Youtube har blivit allt vanligare och även här kan man ställa in så man når den tilltänkta målgruppen oavsett om det är sportfantasten eller den fisketokiga.

Vilka använder Youtube?

Av alla som använder internett i Sverige har 86% någon gång varit inne på Youtube och nästan 30% använder Youtube dagligen(2017). det är den yngre målgruppen som är flitigast på youtube. Upp till ca 30 års ålder är det vanligt att internettanvändaren använder youtube dagligen. Och över denna ålder minskar den dagliga användningen något men frekventa besök på platformen är något svenskar är bra på. 

Budgetanpassad annonsering

När vi hjälper företag annonsera på Youtube gör vi det utifrån varje kunds egna budget. Vi stämmer av vilken målgrupp det berörda företaget vill nå och ser sedan till att vi sänder ut det tilltänkta budskapet till just den målgruppen. Vi kan givetvis också hjälpa till med att nå ut brett och bygga varumärkesigenkänning. Vill ni få erat företag att växa? Kontakta då oss via knappen nere i höra hörnet så fixar vi resten!

Vad kan vi hjälpa dig med?

Vill ni ta nästa steg med er verksamhet? Vi hjälper er att lyckas! Skicka in ett meddelande i formuläret eller varför inte slå oss en pling så hjälper vi dig.

  Formuläret är skyddat av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och användarvillkor gäller.

  Komplett marknadsföring & varumärkesstrategi

  Chillimedia har hjälpt Motorcentralen med deras kommunikation, varumärke, marknadsföring och grafiska profil. En kommunikationsplan, brandbook och en varumärkesstrategi har tagits fram för att stärka Motorcentralens interna och externa kommunikation. Chillimedia har även skött marknadsföringen av Motorcentralen som varumärke samt delar av motorcentralens varumärken.

  Kontakta oss!

  Vill ni ta nästa steg med er verksamhet? Vi hjälper er att lyckas! Skicka in ett meddelande i formuläret eller varför inte slå oss en pling så hjälper vi dig.

  Tel: 090 – 349 30 40

  Mail: info@chillimedia.se