Instagram annonsering

Varför du ska synas på instagram

Instagram grundades 2010 och blev snabbt en populär plattform för att dela bilder via telefonen. 2012 köptes instagram upp av Facebook och sedan dess har utvecklingen fortsatt. Från att till en början vara en bilddelningsplattform har det nu även vidareutvecklats till en plattform för både längre men även kortare filmklipp. På instagram hittar man en stor användarepublik med ett brett åldersspan. De flesta användarna är dock i den yngre skaran. INstagram är en utmärkt plattform att synas på då du har möjlighet att nå ut till din tilltänkta publik flertalet gånger och till ett kostnadseffektivt pris.

Hitta din målgrupp

Om din produkt eller vara är nischad och du vill främst nå ut till en speciell målgrupp passar sociala medier alldeles utmärkt för att nå ut med ert budskap. Vi jobbar även med A/B tester för att se om din tilltänkta målgrupp är den mest köpstarka. På detta sättet kan vi hjälpa er att bredda er kundkrets och säkerställa en god tillväxt för erat företag. 

Kostnadseffektiv annonsering

Som tidigare nämnt är det väldigt kostnadseffektivt att annonsera på sociala medier och där inkluderas givetvis Instagram. Anledningen till detta är att det är en väldigt stor publik man kan nå samt att inga av annonspengarna går till tryck eller distrubetionskostnader som en klassisk tidning. Efter mycket arbete och utbildningar har vi lyckats hitta en formula för att på ett så kostnadseffektivt sätt som möjligt hjälpa företag att annonsera på sociala medier.  

Vilka använder instagram?

Instagram är det nätverk som växer snabbast. Nu är de svenskar som använder Instagram någon gång uppe i 71% och de dagliga användarna är 50%. Instagram har fler kvinnor än män men skillnaden är inte stor.  På senare år och som för Facebook finns den största användningen i spannet 26-45 år. Man ser även att den äldre målgruppen har börjat strömma in allt mer till instagrams plattform. 

 

Budgetanpassad annonsering

När vi hjälper företag annonsera på Instagram gör vi det utifrån varje kunds egna budget. Vi stämmer av vilken målgrupp det berörda företaget vill nå och ser sedan till att vi sänder ut det tilltänkta budskapet till just den målgruppen. Vi kan givetvis också hjälpa till med att nå ut brett och bygga varumärkesigenkänning. Vill ni få erat företag att växa? Kontakta då oss via knappen nere i höra hörnet så fixar vi resten!

Vad kan vi hjälpa dig med?

Vill ni ta nästa steg med er verksamhet? Vi hjälper er att lyckas! Skicka in ett meddelande i formuläret eller varför inte slå oss en pling så hjälper vi dig.

  Formuläret är skyddat av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och användarvillkor gäller.

  Komplett marknadsföring & varumärkesstrategi

  Chillimedia har hjälpt Motorcentralen med deras kommunikation, varumärke, marknadsföring och grafiska profil. En kommunikationsplan, brandbook och en varumärkesstrategi har tagits fram för att stärka Motorcentralens interna och externa kommunikation. Chillimedia har även skött marknadsföringen av Motorcentralen som varumärke samt delar av motorcentralens varumärken.

  Kontakta oss!

  Vill ni ta nästa steg med er verksamhet? Vi hjälper er att lyckas! Skicka in ett meddelande i formuläret eller varför inte slå oss en pling så hjälper vi dig.

  Tel: 090 – 349 30 40

  Mail: info@chillimedia.se