Google Ads

Annonsera med Google ads

Google är den plats där människor söker efter vad de ska göra, vart de ska gå och vad de ska köpa. Din annons kan visas på Google vid just det ögonblick när någon letar efter produkter eller tjänster som dina. Oavsett om de sitter vid datorn eller söker på mobilen kan en annons vid rätt tid göra användare till värdefulla kunder. Att annonsera via Google ads är effektift och du betalar bara för den trafiken som faktiskt går till din sida.

Varför Google ads?

Google ads är det perfekta valet om du vill komma högre upp i sökresultaten. Ibland är det svårt att nå toppen med bara ren SEO optimering på en hemsida och det är då Google ads verkligen glänser. Vi rekommenderar alltid våra kunder som byggt en ny webbplats hos oss att även annonsera via Google ads för att komma först på en gång. Detta hjälper även sidans trovärdighet och på så vis kommer du rankas högre i framtiden. 

Betala bara för de som klickar

Med Google ads betalar du enbart för de klick din annonsering genererar. Kostnaden för varje klick varierar beroende på vilka sökord du vill rankas på. Det vi gör är att se till att du enbart annonsera på de sökord som leder till flest konverteringar, på detta viset får du en kostnadseffektiv annonsering via Google ads. Kontakta oss via knappen nere i hörnet så hjälper vi dig att komma igång med din annonsering på Google. Vi har officiell status  som Google Partner.

Certifierad Google Partner

Vi är stolta över att vara en certifierad Google Partner, vilket innebär att vårt team har genomgått omfattande utbildning och har certifierade personer som har expertkunskap inom Google Ads och andra Google-tjänster. Genom vårt partnerskap med Google kan vi erbjuda er bästa praxis inom digital marknadsföring och dra nytta av avancerade verktyg och analyser för att optimera era kampanjer och maximera era resultat.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Vill ni ta nästa steg med er verksamhet? Vi hjälper er att lyckas! Skicka in ett meddelande i formuläret eller varför inte slå oss en pling så hjälper vi dig.

  Formuläret är skyddat av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och användarvillkor gäller.

  Komplett marknadsföring & varumärkesstrategi

  Chillimedia har hjälpt Motorcentralen med deras kommunikation, varumärke, marknadsföring och grafiska profil. En kommunikationsplan, brandbook och en varumärkesstrategi har tagits fram för att stärka Motorcentralens interna och externa kommunikation. Chillimedia har även skött marknadsföringen av Motorcentralen som varumärke samt delar av motorcentralens varumärken.

  Kontakta oss!

  Vill ni ta nästa steg med er verksamhet? Vi hjälper er att lyckas! Skicka in ett meddelande i formuläret eller varför inte slå oss en pling så hjälper vi dig.

  Tel: 090 – 349 30 40

  Mail: info@chillimedia.se