fbpx

Digital skärm

Vill du synas mitt i centrum?

Marknadsför ert företag eller varumärke med hjälp av vår digitala skärm. Tack vare placeringen och möjligheten att lägga in rörligt material fångar vår digitala skärm mångas uppmärksamhet. Att synas upprepade gånger ger också en positiv effekt och är ett tacksamt redskap för att visa upp ert företag och varumärke för passeranden, billister och gående. Oavsett om ni har eget material eller vill ha hjälp med producering av material finns vi här för er.

3 kvadratmeter skärm

På Storgatan 49 bredvid Sushi Bar, snett mitt emot Scandic Plaza hittar ni vår digitala skärm. Här spelar vi upp era filmer och de visas minst 14 000 gånger under en månad. Med stor exponering för många människor får ni möjligheten att sprida ert budskap snabbt och effektivt. Har ni eget rörligt material är detta perfekt för vår digitala skärm. Har ni inget material hjälper våra digitala producenter er att skapa ett passande material med ert budskap. 

Digital marknadsföring

Nå ut till era befintliga samt nya kunder genom att synas på en digital plattform. Att annonsera digitalt är en stor framgångsfaktor och görs gärna i kombination av flera plattformar. För att nå ut behövs oftast återupprepade visningar över tid. Vår digitala skärm är perfekt att nå er lokala målgrupp med. Vi erbjuder avtal per månad men också över en längre tid. Vid intresse, frågor eller funderingar hör av er till oss så hjälper vi dig med en lösning anpassad för ert företag.  

Bild: Digital marknadsföring på skärm i centrala Umeå - Chillimedia

Kontakta oss!

Vill ni ta nästa steg med er verksamhet? Vi hjälper er att lyckas! Skicka in ett meddelande i formuläret eller varför inte slå oss en pling så hjälper vi dig.

Tel: 090 – 349 30 40

Mail: info@chillimedia.se