Analys & strategi

En plan är början till att växa

Behöver ni se över er digitala närvaro? Vi kan navigera oss i den digitala världen och vi vet vad som funkar och vad som bör undvikas. När vi hjälper företag att komma igång eller kanske bara göra en varumärkesändring hjälper vi givetvis till med att ta fram en plan för att säkerställa en röd tråd och ett tydligt budskap. Vi  hjälper även företag att komma igång med sociala medier och även här ser vi till att göra ett upplägg som passar dig som kund. Vi ser till att ni får den information samt kunskap som krävs för att hålla en tydlig profil i den digitala världen.

Vikten av ett enat budskap

Att företag tappar bort sig längs vägen är inte ovanligt, men det kan vara direkt negativt för verksamheten. På grund av detta är det viktigt att ha en tydlig strategi som både bestämmer vad man ska publicera men även hur ofta. Vi hjälper flera företag att lägga upp både kortsiktiga riktade strategier men även mer långsiktiga som kan röra sig över flera år.  

Tydlig och enkelt gör det lätt

Många av våra kunder tycker att sociala medier och annonsering är något jobbigt. Så ska det inte vara! En tydlig strategi gör det roligare och enklare att hålla långsiktiga mål. Att även kunna se och läsa av utveckling gör det ännu mer belönande. Tveka inte på att kontakta oss om ni behöver hjälp med en analys av er verksamhet och sedan bygga en strategi för att inte bara lyckas utan lyckas riktigt bra!

Vad kan vi hjälpa dig med?

Vill ni ta nästa steg med er verksamhet? Vi hjälper er att lyckas! Skicka in ett meddelande i formuläret eller varför inte slå oss en pling så hjälper vi dig.

  Formuläret är skyddat av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och användarvillkor gäller.

  Komplett marknadsföring & varumärkesstrategi

  Chillimedia har hjälpt Motorcentralen med deras kommunikation, varumärke, marknadsföring och grafiska profil. En kommunikationsplan, brandbook och en varumärkesstrategi har tagits fram för att stärka Motorcentralens interna och externa kommunikation. Chillimedia har även skött marknadsföringen av Motorcentralen som varumärke samt delar av motorcentralens varumärken.

  Kontakta oss!

  Vill ni ta nästa steg med er verksamhet? Vi hjälper er att lyckas! Skicka in ett meddelande i formuläret eller varför inte slå oss en pling så hjälper vi dig.

  Tel: 090 – 349 30 40

  Mail: info@chillimedia.se