/ Lediga tjänster

Lediga tjänster

Söndag 26/9 2021

Vi söker alltid talangfulla och ambitiösa personer som vill arbeta hos oss. I dagsläget har vi inga lediga tjänster, men för rätt person, framförallt om du har erfarenhet av att sälja (både ute- och innesälj), vill vi gärna ha in en spontanansökan.

Det här erbjuder vi

Du kommer att få jobba i ett mindre företag, med korta beslutsvägar och högt i tak. Vi erbjuder stor frihet och mycket ansvar. Vi tror och hoppas att du kommer ha din roligaste och mest utvecklande tid i din karriär hos oss och att du kommer att trivas i vår familjära och resultatinriktade företagskultur.

ChilliMedia är en försäljnings- och mediabyrå som jobbar med välkända varumärken. Bland annat jobbar vi med Umeåguiden, Motorveckan, Åsele Marknad, Magasin Västerbotten, Utemässan i Lappland mm. Vårt uppdrag är att hjälpa våra kunder att nå fram till den valda målgruppen. Vi arbetar seriöst, målmedvetet, resultatinriktat och alltid med kunden i fokus.

Om du vill göra en öppen ansökning kan du skicka in ditt CV till jobb@chillimedia.se eller kontakta Thomas Wänman på 070-647 15 15.