/ Lediga tjänster

Lediga tjänster

Tisdag 23/10 2018

Vi söker alltid talangfulla och ambitiösa personer som vill arbeta hos oss. I dagsläget har vi inga lediga tjänster, men för rätt person, framförallt om du har erfarenhet av att sälja (både ute- och innesälj), vill vi gärna ha in en spontanansökan.

Det här erbjuder vi

Du kommer att få jobba i ett mindre företag, med korta beslutsvägar och högt i tak. Vi erbjuder stor frihet och mycket ansvar. Vi tror och hoppas att du kommer ha din roligaste och mest utvecklande tid i din karriär hos oss och att du kommer att trivas i vår familjära och resultatinriktade företagskultur.

ChilliMedia är en försäljnings- och mediabyrå som jobbar med välkända varumärken. Bland annat jobbar vi med Umeåguiden, Motorveckan, Åsele Marknad, Magasin Västerbotten, Motorblog of Sweden mm. Vårt uppdrag är att hjälpa våra kunder att nå fram till den valda målgruppen. Vi arbetar seriöst, målmedvetet, resultatinriktat och alltid med kunden i fokus.

Om du vill göra en öppen ansökning kan du skicka in ditt CV till jobb@chillimedia.se eller kontakta Thomas Wänman på 070-647 15 15.