/ Kundcase

Villa Västerbotten

Söndag 17/2 2019

Historia

Villa Västerbotten är en Länstäckande tidning som distribueras i 75 000 ex. Tidningen har i 25 år verkat för länets villaägare. Villaägaren är en stark målgrupp som ständigt har projekt för renovering, förnyelse och inredning för sitt boende. Som annonsör har du en fantastisk möjlighet att nå ut till målgruppen.

En nyhet för Villa Västerbotten är att magasinet har en utökad upplaga. Dels distribueras den till hushållen i Vännäs, Nordmaling och Umeå och utöver det så delas den till villaägarna i hela Västerbotten. Den totala upplagan är ca 75 000 exemplar!

Innehåll

Som husägare i Västerbotten är förhållandena, då det kommer till frågor rörande energi, dränering, isolering & utomhusmoiljön mm. inte desamma som i de södra delarna av vårt avlånga land. Villa Västerbotten skriver enbart med de Västerbottninska förållandena i åtanke för husägaren i länet. Villa Västerbotten utkommer två gånger per år inför de två stora säsongerna Vår/ Sommar & Höst/ Vinter. Sedan sommaren 2017 officiell mässtidning för NOLIA Trädgårdsmässa.

0
0
0

Mer information

Hemsida: villavasterbotten.se
Blädder: issuu.com
Facebook: facebook.com/villavasterbotten.se/
Telefon: 090-349 30 40
E-post: maila Chillimedia


Bild: Villa Västerbotten