/ Kundcase

Magasin South Lapland

Fredag 22/10 2021

Ny satsning av Destination South Lapland

Inför sommaren 2017 satsar Destination South Lapland på ett eget magasin. Det kommer att göras två magasin per år. Ett för sommarsäsong/barmarksäsong och ett inför vintersäsong.

Magasin South Lapland kommer vara en blandning av inspirerande reportage och information riktat till besökare i södra Lappland. Vår vision är att samla samtliga upplevelser och aktiviteter inom South Lapland och blanda detta med aktuella reportage och intressant fakta. Magasinet ska bli säsongens bibel där besökare, stugägare och ortsbor får ta del av säsongens nyheter och kanske få en möjlighet att planera in vistelser efter evenemangskalendern.

Vill du annonsera?

Målgruppen är besökare i regionen & läsare som planerar ett besök. Magasinet kommer att distribueras till besökare via turistbyråerna, infopoints samt som utskick till ett urval av fritidshusägare.

Magasinet kommer att ligga på strategiska publika platser i kommunerna och på tex inlandsbanan och Arlanda terminal 3 och övriga turistbyråer i Västerbotten och Jämtland. En del av information/redaktionell text översätts till engelska för att göra magasinet tillgängligt för andra nationaliteter bland besökarna.

0
0
0

Mer information

Hemsida: southlapland.com
Telefon: 090-349 30 40
E-post: maila Chillimedia


Bild: Magasin South Lapland