fbpx

Jobba med oss!

Vill du bli en del av Umeås härligaste team?

Adress & kontaktuppgifter

Vi tar gärna emot spontanansökningar. Skicka in ditt cv till epostadressen nedan eller varför inte komma förbi vårt kontor och presentera dig? Vi bjuder självklart på kaffe! 

Epost & telefonnummer:
E-post: info@chillimedia.se
Telefon: 090 – 349 30 40

Adress:
Formvägen 16, 906 21 Umeå

Lediga tjänster

Chillimedia söker säljare!

Nu söker vi en driven säljare med ett stort engagemang och förståelse för försäljning. Du kommer att bearbeta potentiella nya kunder samt vårda dom befintliga.

Du arbetar självständigt och systematiskt mot din budget och ansvarar för hela säljcykeln; från att boka besök till att driva genom affärerna. Du kommer att få arbeta med välkända varumärken som till exempel Umeåguiden och Motorveckan. 
 
För rätt person kommer det finnas stora möjligheter att utvecklas inom företaget.
 
Skicka din ansökan med CV till info@chillimedia.se. Skriv “Säljare 2022” i ämnesraden. Eventuella frågor om tjänsten besvaras av Thomas Wänman på 070-647 15 15

Chillimedia söker webbutvecklare!

Chillimedia växer och söker nu en webbutvecklare med goda kunskaper inom WordPress, design och UX. Tillsammans med oss kommer du utveckla nytänkande och kreativa hemsidor åt våra externa kunder, där endast fantasin sätter gränserna.

Vi efterfrågar dig som har ett öga för det kreativa skapandet, men som även besitter den tekniska kompetens som krävs för arbetet.

 
För rätt person kommer det att finnas stora möjligheter att utvecklas inom företaget.
 
Skicka din ansökan med CV till info@chillimedia.se. Skriv “Webbutvecklare 2022” i ämnesraden. Eventuella frågor om tjänsten besvaras av Thomas Wänman på 070-647 15 15

Kontakta oss!

Vill ni ta nästa steg med er verksamhet? Vi hjälper er att lyckas! Skicka in ett meddelande i formuläret eller varför inte slå oss en pling så hjälper vi dig.

Tel: 090 – 349 30 40

Mail: info@chillimedia.se