Event & Mässor

Vi arbetar aktivt arrangemang och event på flera sätt. Vi arrangerar allt från tema- & utbildningsdagar vid Umeå Universitet till ett helhetsgrepp om hela mässarrangemang.

Motorveckan i Lycksele – Gillar du mullrande motorer, vattenstänk från vrålande skotrar på vatten, gummidoften från brända bakhjul vid drifting eller en stilla Cruising i stan. Motorveckan i Lycksele har allt det under 9 fullmatade dagar i Juli, varje år! 70 000 besökare, 2016 = succé för såväl arrangörer som besökare. Vill du synas i sammanhanget? Kontakta oss! Vi arbetar på uppdrag med sponsring, produktion & annonsering i Motorveckans stora tidning, 90 000 ex med hushållsdistribution & övrig marknadsföring i samband med Motorveckan.

Utemässan i Lappland – Norrlands stora jakt, fiske, hund & Vildmarksmässa i Lycksele. Är ett av våra roliga uppdrag där vi bokar utställare och sköter all marknadsföring – mässtidningar, social media, annonseringar & tv-reklam.

Gilla-dagar vid Umeå Universitet. Kom med hela ditt företag eller kommun och visa upp er inför nära 30000 studenter som snart kommer ut i arbetslivet. Vi hjälper till med lokaler, marknadsföringen och arrangera i den mån ni behöver.

Vi bokar även endagspresentationer i Lindellhallen, Umeå Universitet för er som vill värva studenter.

Har du och ditt företag behov av oss i era planer på en dagsaktivitet av något slag, tveka inte att höra av er, vi har många goda råd och kanaler för att skapa en fantastisk dag.