Play Video

Visit Vasa

Vi på Chillimedia har under två år haft uppdraget att utveckla olika kommunikationskoncept för Visit Vasa. Målet har varit att öka medvetenheten om grannstaden Vasa bland invånarna i Västerbotten. Med vår digitala och kreativa expertis har vi skapat två framgångsrika marknadsföringskampanjer som fått stort uppmärksamhet och varit väldigt lyckade. För Vasa är det viktigt att både synas digitalt men också fysiskt i stadsbilden. År ett arrangerade vi ett stort och lyckat influencerevent i Vasa med åtta lokala profiler från Västerbotten. År två utvecklade vi konceptet ”Flaskpost över Kvarken” – en fysik och digital skattjakt där vi placerade ut 80 flaskor i Umeå. Båda koncepten har innefattat planering, framställande, grafiskt arbete, annonsering på Meta och Snapchat samt pressmeddelanden.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Vill ni ta nästa steg med er verksamhet? Vi hjälper er att lyckas! Skicka in ett meddelande i formuläret eller varför inte slå oss en pling så hjälper vi dig.

  Formuläret är skyddat av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och användarvillkor gäller.

  Komplett marknadsföring & varumärkesstrategi

  Chillimedia har hjälpt Motorcentralen med deras kommunikation, varumärke, marknadsföring och grafiska profil. En kommunikationsplan, brandbook och en varumärkesstrategi har tagits fram för att stärka Motorcentralens interna och externa kommunikation. Chillimedia har även skött marknadsföringen av Motorcentralen som varumärke samt delar av motorcentralens varumärken.

  Kontakta oss!

  Vill ni ta nästa steg med er verksamhet? Vi hjälper er att lyckas! Skicka in ett meddelande i formuläret eller varför inte slå oss en pling så hjälper vi dig.

  Tel: 090 – 349 30 40

  Mail: info@chillimedia.se