Lottas Omsorg

Vi på Chillimedia har skapat en ny hemsida för Lottas Omsorg. Vi har även hjälpt dem med att skapa en bildbank med material för användning både på hemsidan och sociala medier. Bildbanken innefattade även nya, proffsiga personalfotografier. Lottas Omsorg hade även ett önskemål och ett behov om att skapa en intresseväckande rekryteringskampanj på sociala medier. Vi tog fram ett kreativt kommunikationskoncept för rekrytering där vi skapade ”intervjusituationer på stan” med anställda som berättade om sig själva, vad de arbetat med tidigare och varför det är bra att jobba på Lottas. Kampanjerna målgruppstyrdes sedan mot målgrupper inom olika segment, exempelvis pensionärer som extrajobbar, studenter, nyexaminerade m.m

Vad kan vi hjälpa dig med?

Vill ni ta nästa steg med er verksamhet? Vi hjälper er att lyckas! Skicka in ett meddelande i formuläret eller varför inte slå oss en pling så hjälper vi dig.

  Formuläret är skyddat av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och användarvillkor gäller.

  Komplett marknadsföring & varumärkesstrategi

  Chillimedia har hjälpt Motorcentralen med deras kommunikation, varumärke, marknadsföring och grafiska profil. En kommunikationsplan, brandbook och en varumärkesstrategi har tagits fram för att stärka Motorcentralens interna och externa kommunikation. Chillimedia har även skött marknadsföringen av Motorcentralen som varumärke samt delar av motorcentralens varumärken.

  Kontakta oss!

  Vill ni ta nästa steg med er verksamhet? Vi hjälper er att lyckas! Skicka in ett meddelande i formuläret eller varför inte slå oss en pling så hjälper vi dig.

  Tel: 090 – 349 30 40

  Mail: info@chillimedia.se