IFK Umeå

Vi är stolt mediapartner åt IFK Umeå! Vi hjälper till med marknadsföring och kommunikation till föreningen. Samarbetet startade i samband med ett treårigt projekt som IFK Umeå arbetar med där det behöver någon som dokumenterar och kommunicerar projektet under tidens gång. Under projektets gång har vi också i uppdrag att skapa och lagra material för en kommande slutfilm.

I samband med projektet arbetar vi även med att hjälpa resterande förening och sektioner med deras kommunikation. Det är allt ifrån foto och film till rådgivning och annat relevant i deras kommunikation.

Allt sköts genom en projektledare från Chillimedia som håller kontakten med de olika sektionerna och fungerar som spindeln i nätet i samarbetet.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Vill ni ta nästa steg med er verksamhet? Vi hjälper er att lyckas! Skicka in ett meddelande i formuläret eller varför inte slå oss en pling så hjälper vi dig.

  Formuläret är skyddat av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och användarvillkor gäller.

  Komplett marknadsföring & varumärkesstrategi

  Chillimedia har hjälpt Motorcentralen med deras kommunikation, varumärke, marknadsföring och grafiska profil. En kommunikationsplan, brandbook och en varumärkesstrategi har tagits fram för att stärka Motorcentralens interna och externa kommunikation. Chillimedia har även skött marknadsföringen av Motorcentralen som varumärke samt delar av motorcentralens varumärken.

  Kontakta oss!

  Vill ni ta nästa steg med er verksamhet? Vi hjälper er att lyckas! Skicka in ett meddelande i formuläret eller varför inte slå oss en pling så hjälper vi dig.

  Tel: 090 – 349 30 40

  Mail: info@chillimedia.se