Fem anledningar varför Google ads är din bästa marknadsföringskompis

1. Du syns direkt

Med Google Ads är det som att trycka på en magisk knapp och – voilà – du är framme i strålkastarljuset på Googles sökscen. När du använder Google Ads dyker ditt företag upp direkt när någon söker efter din vara eller tjänst. Det är som att hoppa framför kön istället för att vänta på att bli upptäckt.

2. Använd AI-teknik

Att använda sig av Google Ads är som att ha en smart matchmaking-tjänst som vet exakt vem som ska se dina annonser. Google Ads matchar din vara/tjänst med folk som redan är nyfikna på det du har att erbjuda och finns på den plats där du har dina kunder. Detta görs via AI-teknik som hela tiden lär sig och blir bättre och bättre.

3. Betala endast för äkta fans

Varför slösa pengar på luftslott? Med Google Ads betalar du bara när någon verkligen är intresserad och klickar för att veta mer. Det är kostnadseffektivitet i jämförelse med andra annonsplattformar.

4. Följ dina framgångar

Google Ads låter dig se inte bara vem som klickar på dina annonser utan också om de klickar leder till något värdefullt – som ett köp eller en bokning. Det är som att veta vilka av dina annonser som faktiskt får folk att handla i din butik eller använda din tjänst.

5. Ta rygg på andra

Du behöver inte uppfinna hjulet för att skapa framgång. Det finns flera exempel på hur framstående företag av olika storlek använder sig av just Google Ads för att skapa lyckade kampanjer.

Vi är certifierad Google Partner

Vi är stolta över att vara en certifierad Google Partner, vilket innebär att vårt team har genomgått omfattande utbildning och har certifierade personer som har expertkunskap inom Google Ads och andra Google-tjänster. Genom vårt partnerskap med Google kan vi erbjuda er bästa praxis inom digital marknadsföring och dra nytta av avancerade verktyg och analyser för att optimera era kampanjer och maximera era resultat.

Låter det krångligt?

Skriv in dina kontaktuppgifter nedan så återkopplar vi till dig för att berätta hur det går till!

Komplett marknadsföring & varumärkesstrategi

Chillimedia har hjälpt Motorcentralen med deras kommunikation, varumärke, marknadsföring och grafiska profil. En kommunikationsplan, brandbook och en varumärkesstrategi har tagits fram för att stärka Motorcentralens interna och externa kommunikation. Chillimedia har även skött marknadsföringen av Motorcentralen som varumärke samt delar av motorcentralens varumärken.

Kontakta oss!

Vill ni ta nästa steg med er verksamhet? Vi hjälper er att lyckas! Skicka in ett meddelande i formuläret eller varför inte slå oss en pling så hjälper vi dig.

Tel: 090 – 349 30 40

Mail: info@chillimedia.se